УСЛУГИ

Съдържанието не е крал. То е кралство.

Лий Одън, SEO

РЕДАКТОРИТЕ БГ е професионална платформа, създадена в отговор на специфичните нужди на бизнеса и частния клиент в областта на писането.

Предлагаме пакет от езикови услуги за подобряване на нивото на Вашите текстове чрез корекцияредакция, превод и литературна консултация.

С нас Вие си осигурявате времето и спокойствието да се фокусирате върху същинските си задачи.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СВОИТЕ ТЕКСТОВЕ, като изберете една или повече услуги:

КОРЕКЦИЯ

Ако преди да публикувате или изпратите вече написан текст, бихте желали той да премине проверка от професионалист, който да прецизира неговото графично оформление и да отстрани възможните правописни, граматични и пунктуационни грешки.

РЕДАКЦИЯ

Ако подготвяте текст за печат, за публикуване в мрежата или за бизнес цели и преценявате, че той се нуждае не само от корекция, но и от по-задълбочен преглед на съдържанието от гледна точка на последователност, логически връзки, съгласуваност, лексика и стил.

ПРЕВОД ОТ/НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Ако развивате бизнес или друг вид дейност в България и се стремите да разширите местните си контакти и партньорства, да стъпите на чужди пазари или да увеличите аудиторията си извън граница.

ЛИТЕРАТУРНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако писането е Ваше любимо амплоа и вече сте създали собствен художествен текст, но имате нужда да чуете компетентно професионално мнение и сте готов/а да работите за неговото усъвършенстване.

За контакт

„Редакторите БГ“ ЕООД
📞: (+359) 0887 973 436
📧: redaktoritebg @ gmail.com

Последвайте ни